Joulu tulla lönkytteli ja masut on täynnä kinkkua ja laatikoita. Koirienkin mielestä joulu oli ihan yliveto, kun pukki toi niillekkin monta ihanasti tuoksuvaa pakettia .

Stellan juoksut alkoivat 21.12 ja reenit tyssäsivätkin sitten siihen. Nyt ollaan oltu lökösästi kotosalla, mitä nyt Nyytin kanssa oon käyny muutamissa reeneissä harjoittelemassa malttia . On se päässyt kyllä noutaankin ja mukavasti kuuntelee pilliäkin. Tuskin koskaan saan sitä täysin hiljaiseksi, mikä on tietysti harmi juttu, kun noissa NoMe kokeissa koiralta yleensä vaaditaan hiljaista käytöstä . Nyyti on kyllä kuin eri koira, kun se pääsee töihin. Askel kepenee ja katse kirkastuu ja korvatkin ovat vielä kuulolla. No, täytyypä tuota "veteraania" vielä ensivuonnakin kokeissa näyttää, on sen kanssa harrastaminen vaan niin kivaa!

Nikistä tosiaan tuli sitten Fin JVA 28.12 olevalla päivämäärällä. Tokoiluakin nuoriherra on harrastanut ja on kuulemma alkanut jo paremmin ottamaan kontaktia ohjaajaansa. HIENO JUTTU!!!

Meillä vuosi 2010 on pyörähtänyt leppoisasti käyntiin. Ensi kesän toiveissa siintää startteja niin NoMe kuin WT- puolellakin. Kahtoo ny, innostuuko tuo isäntä lähtemään pariin Mejä-kokeeseenkin, kun meikäläinen ei oikein oo siitä innostunut.

Mukavaa ja tapahtumarikasta Uutta Vuotta vaan kaikille tutuille ja kesällä nähdään, viimeistään!