Täällä suunnalla ei nyt mitään kummoisia uutisia ole. Nyytin kanssa oltiin kovasti menossa Mäntän talvinomeen, kun mulle iski tuo inho Noro-virus. Pönttö vaan raikas,  kun tuli molemmista päistä ja se olikin melkoinen laihdutuskuuri kun lähti 3kg kahessa päivässä.

Nyytin kanssa ehin tehä edellisviikolla riistareeniä kahesti ja hyvin tuli riista mammalle. Meillä oli vierailevina "tähtinä"  herra harmaatakki eli vaakku, neiti valkolakki eli lokki, korea rouva hepenissään eli fasu sekä pikkutirppa sinisulka eli pulu.

Tehtiin eteenlähetystä niin sokkona kuin motivoitunakin. Suuntien harjoittelua sekä "riistatokoa" eli riistaa haettiin eri suunnista ja paikoista aina tokoliikkeitten välissä.

Seuraavana häämöttää rotuhaasteottelu, kunhan vaan saadaan tietoa ajankohdasta. Toivottavasti aika selviää pian, ettei tule sovittua sille päivälle muuta!

Muuten ollaan lokosasti ja odotellaan pääsiäistä. Nyytikin pääsee virpomaan noitakoirana muksujen kanssa ja se varmaan toivoo makkaraa mielummin kuin suklaamunia .

Kauniita kevätpäiviä kaikille tutuille!