Wappu meni loppuperheen ollessa noro-viruksen kourissa ja mun ravatessa niitä hoitamassa. Sellastahan tää on, tää perhe-elämä .

Ite yritän selviytyä munuaiskivistä ja Tays:sin keikasta, joten reenailut Nyytin kanssa on jääny kyllä aivan kokonaan tauolle. Eipä näytä rouvaa tuo haittaavan, kun kuitenkin se pääsee takapihalle haisteleen kevään hajuja ja juoksemaan pallon perässä. Lievää huonoa omaatuntoa tosin poden, kun en pysty sen kanssa vetään tunnin mettälenkkejä, mutta aikanaan...

Rotuhaasteottelusta ei kuulu mitään!? Ennen se on aina järkätty huhtikuun puolella, joten ovatkohan vallan unohtaneet sen kokonaan. Harmi! Olis ollu tosi kiva mennä taas Nyytin kanssa hauskutteleen sinne .

Lääkärin määräyksestä peruin kauden ekan Nome kokeen toukokuulta ja seuraava mukava tapahtuma taitaakin olla Tollerileiri, minne mennään Samin ja Nyytin voimin. "Vapaa" viikonloppu siis tiedossa, kun äitee kattoo noitten kahen riiviön perään .

Taipparikurssilla tosin kouluttelen vielä kolmen kerran verran, mutta sitten onkin taasen laitettava mietintämyssyyn seuraavat tapahtumat. Nyyti on jo käyny järvessä kahlailemassa ja toivoo pääsevänsä vesireeneihin, joten vielä maltamme hetken ja sitten...UIMAAN!