Keli leirillä oli "perinteinen", eli pe hyvä sää ja lauantaina kun oli koulutuksia niin satoi . Nyyti osallistui Samin kanssa etsijäkoira koulutukseen, kun en mahani kanssa jaksanut enää lähtee methään rämpimään . Nyytillä ei kuulemma kauaa nokka tuhissut, kun se hokas mitä pitää tehdä. Siellä mentiinkin sitten melkosta hoipakkaa hajun perässä ja löytyihän se kadonnut koiruli metsästä . Sami innostui asiasta sen verta, että ovat menossa syksyllä Nyksyn kanssa kurssille Tampereen seudulle, kunhan sellainen vain järjestetään.

Minä lepäilin mökillä ja käppäilin katselemassa leirialueella tapahtuvaa toimintaa. Oli kyllä kieltämättä aikas orpo-olo ilman koiraa...no, tulipahan vaihdettua kuulumisia enmpi immeisten kanssa kun ei ollut koulutuksessa.

Illalla olikin sitten juhlat ja mammakin pääsi jytään tanssilattialle . Ilta meni hienosti hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Saatiinpa hieman arpaonneakin, kun meitin "palkintopöytä" alkoi täyttyä arpajaisvoitoista. Niin oli onnea sekä meillä, että Jannella ja Eerikallakin .

Kovasti jäätiin ensvuoden leiriä ootteleen. Katotaan sit millä kokoonpanolla leirille ilmestymme .