Vuosi vaihtui ja vuosi myös Stellan kuolemasta. Vuosipäivä oli ihana...ja nyt vasta tuntuu, että myös minä olen saanut rauhan. Kaikki surun portaat kieltämisestä, vihasta, surusta...hyväksymiseen, on käyty. Nyt keskityn kouluttamaan muita koiria, sillä Nyytin kanssa hauskutellaan . Ei paineita näyttelyihin tai kokeisiin, vain mukavaa yhdessä puuhailua ja hassuttelua.

Mukavaa päästä kouluttamaan nuoria koiranalkuja niin nomessa kuin Peto-koulutuksenkin muodossa, unohtamatta tietenkään taippariporukkaa .

Tänään viimeksi järkkäsin näyttelykoulutuksen nuorille uroksille, joita ei vielä ole paljoa näyttelyissä näytelty. Mukana pörräsi myöskin Atte, joka on oikein mukavaluonteinen nuoriherra .

Mukavastihan nuo käyttäytyivät ja antoivat kopeloida. Tulipahan kopeloitua yhtä chessiäkin, jonka kanssa lähinnä harjoiteltiin sitä, kuinka kivaa koskettelu on...ilman murinaa , , joten mukavaa oli ja opettavaista.

Pirkannuuskujen hallituksessa pyörähti 9:s vuosi käyntiin. Lehteä toimittelen "persuksiinpotkijapäätoimittaja" tittelillä ja kouluttelen Nome puolella. Mukavasti siis hommia näin vuoden alusta ja kesää kohti mennään!

Koitan tuossa joku päivä laitella lisää kuvia, kun vain saan kameraa tyhjennettyä.