Pakkaset paukkuu ja välillä on lauhempaa. Peto koulutukset ovat loppusuoralla ja mulla on ainaskin ollu hyvä ryhmä! Sain 3 tolleria ryhmääni ja jokaisessa niissä on potentiaalia . Aten kotijoukot suuntasivat etelän lämpöön ja nuori herra saapui meitin hotelliin vieraaksi 8:si päiväksi. Mun säkällä Nyytillä tietenkin alkoi viikko ennen juoksut, joten jouduin hätäpäissäni viemään sen mummulaan hoitoon . Siellä onkin täyshoito Nyytillekkin!

Ihana koira tuo Atte. Äitinsä mukava ja valloittava luonne. Itkuhan siinä tuli, kun se katsoi mua ruskeilla silmillään...Stellan silmät...ja sitten se jo nuolikin ne kyyneleet multa pois. Ilmetty äitinsä! Se on kuin oma koira. Kiitos Ville ja Ilona, että luottamus pelaa molempiin suuntiin ja toitte sen meille hoitoon. Kiitos!!!

" Atte paistattelee päivää "

Tässähän voisi sitten ihan yleisestikin jo alkaa heittelemään ilmaan ideaani. Moni on kysellyt, että koska meille tulee pentu. Itse haluaisin mieluiten omasta kasvatistani jatkoa, kun tuo luonne on nyt ainakin äidiltä pojalle periytynyt .

Eli sopivaa narttua haeskelen, jotta saisin Atesta jälkeläisiä. Nuori herra on kaikin puolin terve. Silmät OK, PRA A. Lonkat B/B, kyynärät 0/0.  Arvostelut näyttelyissä         ( tällä hetkellä 2 ) ovat olleet kannustavia rakenteellisten osien puolesta. Keskivahva luusto, hyvät kulmaukset, miellyttävä luonne. Tuomarithan pitävät tietyn tyyppisistä koirista ja Aten kohdalle ei vielä ole sitä "oikeaa" tuomaria osunut , mutta kuten sanoin, arvostelut rakenteesta ovat hyvät.

Taippari reeniä pojalle lisää. Koitankin aktivoitua antamaan Ilonalle lisää reenivinkkejä ja järjestää niin Atelle kuin Nikillekkin reeniä jos niiden omistajat haluavat. Molemmat urokset kantavat damia ja palauttavatkin niitä tollerimaiseen tyyliin vaihtelevasti . Niki on osoittanut myös riistaviettiään saavuttamalla JVA tittelin. Stellahan otti riistaa hienosti jo pienestä pitäen. Taipparitkin menivät lennossa läpi ja suuria suunnitelmia oli sen varalle.  Aina kuitenkaan ei mene kuin suunnittelee...

"Atte palauttaa damia."

Nartulta toivon terveyden lisäksi ehkä sitä näyttävyyttä, jotta pariskunta täydentäisi toisiaan hyvin.

Toivotaan että sopiva narttu ilmestyy, jossei ihan pyytämättä, niin ainaskin kyselyitten ansiosta .

Luonne on minulla ykkös asia, jota haluaisin viedä eteenpäin kasvatuksessani. Vaikea asia...aina tulee yllätyksiä, mutta mitään ei voi saavuttaa jos ei yritä.

Tottakai rodunomaiset taipumukset ovat myös tärkeitä, mutta jos koiran pää ei kestä, eikä se ole terve, niin mitä voit sen kanssa harrastaa, tai ylipäätään tehdä...kaikkea siis sopivassa määrin, niin soppa syntyy.

Lopuksi haluaisin toivottaa kaikille koiraharrastaja ystävilleni oikein ihanaa ystävänpäivää! ...kun en kuitenkaan maanantaina muista kirjoitella