Kirjotin just puolituntia kuulumisia ja sitten tää kone söi ne...eli nyt lyhyt versio:

-Hakametsä 20.12 keuhkokontrolli: kuvat pahemmat, ei ollu lääkäri kovin toiveikas. UÄ pernassa pieni muutos, muuten ok. Silmätulehdukseen sain antibiotin.

- Kotoa soitto Hesaan Viikkiin omalle lääkärille: Katsoi Nyytin r.kuvat ja oli samaa mieltä, että kasvain todennäköisesti. Sisällä vai ulkona keuhkoista...ei tietoa. 4.1 Hesaan magneettikuviin ja Ultraan.

Joulu oli tulossa.....lapsille en halunnut vielä kertoa, onko toivoa vai ei...iloinen täytyy olla vaikka suru painaa minut lyttyyn kuin tyhjenevä ilmapallo...Nyyti peilaa minusta, eikä syö kunnolla...täytyy ryhdistäytyä!!!! Niin kauan kuin on elämää on toivoa! Päässä soi: " Everything gona be allright..."

 

4.1.2012 Viikki Hesa

Nyyti on onneksi reipastunut silmissä! Ruoka maittaa ja lenkeily sujuu.Se peilaa minusta...nyt minäkin jo syön ja olen pakottanut itseni reippaaksi.

Matka kohti Hesaa ja lumimyrskyä alkoi mulla ja Nyytillä klo 5.00. 30km ennen kehä1 jono liikkui 20km/h, mutta ehdimme silti 7.30 vastaanotolle. Nyytin kanssa otettiin ylävitoset ja se nuolaisi minulta yksinäisen kyyneleen poskelta..."tsemppiä kaveri"!  Nyyti matkasi magneettikuviin ja ultraan sekä ohutneulanäytteidenottoon, minä laahustin e.lääkärin parkkipaikalle autoon, vedin pipon syvälle päähän ja kietouduin vilttiin...väsyttää. Päivä vierähti klo 16 asti, onneksi oli vessa ja kahviautomaatti lähellä.

Nyt odotamme vastauksia näytteistä ensiviikolla ja liitän kädet jälleen ristiin ja ...odotan toivoen...