Joulu tulee ja mun ainoo lahjatoive ois saada Nyyti terveeksi.

Kontrolli Hakametsässä ei mennytkään ihan odotusten mukaan, kun sen piti olla 7.12 ja mä tilasin ajan jo edelliseksi keskiviikoksi kun musta toi antibiotti ei tehonnu. Otettin keuhkokuvat ja sieltä löyty varjostuma. E.lääkäri ei osannut sanoa oliko se kasvain, verihyytymä, keuhkokiertymä vai mikä? Ihmetteli vaan taas Nyytin kuntoa ja sitä, että se oli niin pirteä. He nostivat kädet pystyyn mutta sain silti pyytämäni uuden antibiotin ja lähetteen Hesan e.sairaalaan.

KE 7.12

Lähdin ajaan aamulla klo 5.00 Hesaa kohti ( vaikka tänään oliskin ollu se Hakametsän kontrolli alunperin...eli hieman pitempi reissu ) ja meillä olikin aamun eka aika. Onneks kehä1 :llä ei ruuhkat ollu vielä pahimmillaan, vaikka nytkin joutu vähän seikkaileen.

Lyhykäisyydessään: Nyytin perustutkimuksissa kaikki ok. Hieman korostuneet hengitysäänet. Verenkuva hyvä. Uusissa keuhkokuvissa varjostuma oli alkanut vaaleta, joten ehkä tää uusi antibiotti puree . Diagnoosi: pneumonia

Nyt yritetään hoitaa keuhkot kuntoon ja sit ois tammikuussa nenätähystys ja magneettikuvaus. Hirveetä yskimistä tää nyt on, keuhkoparantola meininkiä. Nyyti köllii kylppärin lattialla kun laitan sen höyryhengitteleen ja sitärataa.

Koitamme viettää mukavan ja rauhallisen Joulun!

Ja lopuksi:  Oikein ihanaa Joulua Teille kaikille jotka eksytte lueskelemaan meidän kuulumisia .

Motto: Niillä mennään mitä on ja asioilla on tapana järjestyä!