Tänään oli Tintin ultra. Huikkasin jo ovelta lääkärille, että:" Jos siellä ei näy ketään, niin mulla on kyllä nyt käsissäni todella vaikea valeraskaus :-D. 

Tintin ruokahalu oli huomattavasti hiipunut normaalista ja aamuruoka ei pääsääntöisesti mennyt lainkaan. Iltapäivällä/illalla tarjoilru ruoka sentäs meni jotenkuten. Painoa oli kertynyt jo hieman ja tissit ovat turvonneet. Ensimmäisenä ruudulla näkyi heti yksi pentu ja silloin pääsikin hymy jo kasvoille :-). Pennut olivat jo suht kookkaita ( vko 4+6 ) joten niiden laskemiseen kuului tovi jos toinenkin. "Varmuudella" lääkäri sanoi näkevänsä neljä pentua, mutta olisi kuulemma halunnut sanoa kuusi. Joten odotettavissa oleva pentumäärä liikkuu ilmeisesti 4-6 rajoissa.

Hainkin heti Tintin kanssa Breeder ruokasäkin ja ruoka alkoikin maistua heti paremmin <3. Matka siis jatkuu, onnellisissa odottavissa tunnelmissa <3. 

Pentukyselyjä on tullut TODELLA paljon. Kiitos ja kumarrus jokaiselle posteja lähettäneille. Nyt aloitankin kahlaamisen ja pohtimisen mahdollisista potentiaaleista pennunostajista. Kriteerinä minulla ei koskaan ole ollut se, kuka on "ehtinyt" ensimmäisenä lähettämään itsestään esittelyä ja toiveita, vaan luen jokaisen s.postin tarkkaan ja valitsen heidän joukostaan  sopivia perheitä tekemään lähempää tuttavuutta meihin. Jokaiselle ei valitettavasti riitä pentua ja valinta voi olla vaikea. Haluan kuitenkin pennuille mahdollisimman hyvät kodit ja tasapainoisen elämän. Päivitän tänne kotisivuille, kun valinnat on tehty. Lopullisen päätöksen pennun tulevasta kodista teen vasta pentujen synnyttyä.